WSK Champions Cup

Så har Viktor kört premiär tävlingen för 2017. Mycket nytt för året….. ny klass, nytt team…. allt bara positivt!
Torsdagen träning såg bra ut, men alltid svårt att veta exakt var man ligger utan officiell tidtagning.
På fredagen körde Viktor tidsträning, blev inget bra.... Missuppfatta mekanikers tecken och gick i depå innan han fått något fritt varv, blev 36:a totalt. Det innebar att han fick start lördagens fyra heat på 15:e plats. Blev fyra väldigt stökiga heat. I första blev Viktor 12:a, i andra 10:a men hade frontbumpern intryckt så det blev en 14:e plats. Sedan 12:a i tredje heatet och stopp i det sista.... så inte en lätt dag. Men hade i alla fall bra fart. Hade snabbaste tid i andra heatet och var tidsmässigt mycket bra med.
På söndagen startade Viktor pre-final på 20:e plats och körde upp sig till 13:e. Så det gav 25:e startplats i finalen. Där körde han upp sig och var 15:e i mål. Tyvärr så var frontbumpern intryckt med 10sek bestraffning som följd. Så det blev 23:a till slut av 67 startande.
Men ändå mycket nöjda med helgen. Den dåliga tidskörning gjorde att Viktor fick det kämpigt i racen. Men har hittat bra fart. Snabbaste varv i ett av heaten och 3:e snabbaste varv i finalen. Så det tar vi med oss. Nästa helg är det åter dax för första deltävlingen i WSK Super Masters. Viktor trivs mycket bra med sin mekaniker Paolo och alla andra i Tony Kart Racing Team.

Alla resultat listor finns här!
Fler bilder från tävlingen här!

WSK Champions Cup19
Viktor sätter sitt namn på karten.
blogEntryTopper