WSK Super Masters Adria

Första deltävlingen i WSK Super Masters på Adria Raceway blev en blöt affär, fyra dagar med regnkörning.
Torsdagens träning såg riktigt bra ut i regnet, var med i toppen hela tiden.
På fredagen blev Viktor 3:a i sin grupp och 6:a totalt på tidsträningen inför WSK Super Masters av 68 startande. Så en riktigt bra dag i regnet! Viktor var 3:a & 2:a på de två träningspassen innan tidsträningen. Så varit en kanon dag. Imorgon har han fyra stycken heat. Startar 3:a i heaten imorgon.
WSK SuperMasters Adria23
Viktor och Paolo hade mycket rengöring efter all regnkörning

En mycket regnig och blöt, men bra, lördag på WSK Super Masters. Viktor blev 3:a, 6:a och 4:a i heaten idag och snabbaste varv i första heatet. Det fjärde heatet blev uppskjutet till imorgon pga vädret..... Så mycket nöjda med dagen! Att redan i andra tävlingen i nya klassen vara med och slåss i toppen med hela världs eliten får man vara nöjd med.
Viktor körde sista heatet på söndag morgon och kom 3:a i det. Så placeringarna i heaten blev 3:a, 6:a, 4:a & 3:a. Det gjorde att han låg 5:a totalt inför för-finalen.
IMG_3858

Viktor startade 3:a i sin för-final och kom iväg som 5:a på första varvet, tog sedan en placering till 4:a. Tyvärr så höll han som låg 2:a upp både Rosso och Viktor, så det blev ryckig och besvärlig körning bakom honom och tyvärr så gjorde Viktor sitt enda lilla misstag och snurrade..... så var denna tävlingen över. Men vi ska vara riktigt nöjda med helgen i alla fall. Viktor har varit med i toppen och kört kanon hela helgen så det bådar gott för fortsättningen.
Nu ser vi fram mot Winter Cupen på South Garda.
Stort tack för all fantastisk support från Tony Kart Racing Team & JP Racing!

Fler bilder från tävlingen här!
Alla resultat listor här!

blogEntryTopper